BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Ό,τι και να πω για το Ban είναι λίγο"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άφησε σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι με την Μπεσίκτας (24/1, 19:30), εστιάζοντας σε όσα διαδραματίζονται εκτός παρκέ για τον Άρη από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Άρης δίνει τελικό πρόκρισης απέναντι στην Μπεσίκτας (24/1, 19:30), αλλά το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα δεν είναι το πρώτο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Πολύ απλά επειδή τα προβλήματα που υπάρχουν στον Άρη μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, γίνονται πιο σοβαρά και αρχίζουν να δημιουργούν άλλου είδους θέματα για την ομάδα. Όπως, για παράδειγμα, την απαγόρευση μεταγραφών .

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Άρη, μία μέρα πριν από τον "τελικό" με την Μπεσίκτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: "Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Μπεσίκτας έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας, έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές να φέρει παίκτες… Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες ευκαιρίες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και τις δυσκολίες γύρω από την ομάδα. Υπάρχει μια νευρικότητα, θα δούμε".

Για την κατάσταση του Γιάννη Αθηναίου: "Μπήκε λίγο στη προπόνηση χθες, θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμα αν μπορεί 100% γιατί έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και ο ρυθμός με τη Μπεσίκτας δεν θα είναι απλός. Υπάρχει και το πρόβλημα του Πουλιανίτη χθες το βράδυ, έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν είναι μόνο αγωνιστικά".

Για τα οικονομικά προβλήματα και την απαγόρευση μεταγραφών: "Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να φέρουμε φυσιολογικά αποτελέσματα διαχειριζόμενοι μη φυσιολογικές συνθήκες. Είναι δύσκολο για όλους, είναι δεδομένο αυτό. Υπάρχει μια διεργασία. Ελπίζω αυτοί που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα διοικητικά, να φέρουν κάποιες λύσεις. Ξέρουμε τα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που δουλεύουν ηρωικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα παιδιά στα γραφεία, στο staff. Και οι φίλαθλοί μας είναι ηρωϊκοί. Έδειξαν την αγάπη τους για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, τους αξίζει αυτή η συμπαράσταση και ελπίζω να την έχουν και στο αυριανό παιχνίδι και την Κυριακή.

Θέλω να πιστεύω θα γίνει κάτι σήμερα. Όσον αφορά το ban είναι άλλο ένα δύσκολο πρόβλημα. Τι να πω; Ό,τι και να πω είναι λίγο. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε γι’ αυτούς που αγαπούν την ομάδα και ελπίζω να βρεθούν αυτοί που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα δουλέψουν σκληρά για την ομάδα. Εγώ θα είμαι δίπλα τους για να τους συμπαρασταθώ και να βοηθήσω, γιατί ο Άρης αξίζει να έχει την εικόνα που του πρέπει σε όλους τους τομείς. Περνάμε δύσκολες ώρες από την αρχή της χρονιάς…".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ