BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Δεν βλέπω την αντίδραση που πρέπει"

Γιαννάκης: "Δεν βλέπω την αντίδραση που πρέπει"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως αυτή δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και επεσήμανε πως δεν βλέπει από τους παίκτες του την επιθυμητή αντίδραση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εστίασε τα αίτια της ήττας στην έλλειψη ενέργειας στα τελευταία 15 λεπτά, τα αρκετά άστοχα ελεύθερα σουτ και επεσήμανε πως δεν βλέπει την επιθυμητή αντίδραση από τους παίκτες του. Παράλληλα, τόνισε πως αυτή δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Άρη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Ξέραμε ότι ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, διαβάσαμε σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Μπεσίκτας πήρε το προβάδισμα, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και έτσι ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και να πάρει διαφορά. Στα τελευταία 4-5 λεπτά δεν είχαμε την ενέργεια να παλέψουμε, γιατί προερχόμαστε κι από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για 25 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά είχαμε σκαμπανεβάσματα και χάσαμε εύκολα. Δεν είναι αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες”.

Μιλώντας στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη ο “δράκος” είπε ότι “κάναμε ένα σχετικά καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας, αλλά χάσαμε και με διαφορά. Υπάρχουν πράγματα που ζητάω από τους παίκτες μου, αλλά ακόμα δεν τα έχουμε δει. Θέλω να τα δω στη συνέχεια. Δεν βλέπω την αντίδραση που πρέπει”, ενώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σχολίασε πως “είναι ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω ότι οι παίκτες παίζοντας σε ένα γεμάτο γήπεδο θα έχουν περισσότερη επιθυμία να αποδείξουν την ικανότητά τους…”.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη που δέχθηκε από παλαίμαχους Τούρκους καλαθοσφαιριστές είπε: “Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Με αυτά τα παιδιά ήμασταν αντίπαλοι από τις παιδικές εθνικές ομάδες. Όταν ερχόμασταν εδώ γινόταν πανικός. Κάναμε τεράστιες νίκες εδώ πέρα. Δεν θα ξεχάσω μία φορά Μεσογειακούς στη Γιουγκοσλαβία και συναντήσαμε την Εθνική Τουρκίας… Ήταν μαζί μας γιατί τότε οι Γιουγκοσλάβοι ήταν είρωνες. Έβλεπαν τη φουρνιά τη δική μας και τους άρεσε, το θαύμαζαν, πανηγύρισαν μαζί μας, χαίρονταν μαζί μας. Με τον Γκιουλέρ ήμασταν αντίπαλοι, τώρα παίζουν τα παιδιά του…”.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ