BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι διαιτητές για να βελτιωθούν"

Γιαννάκης: "Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι διαιτητές για να βελτιωθούν"
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση του Άρη με την Αβελίνο.

Ο Άρης ηττήθηκε από την Αβελίνο , αποκλείστηκε από τη β' φάση του Basketball Champions League και ο Παναγιώτης Γιαννάκης εμφανίστηκε καυστικός για τους διαιτητές της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου.

"Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Εμείς θα πάμε αύριο για προπόνηση, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν", είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφερόμενος στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, δεν παρέλειψε να δώσει "συγχαρητήρια στην Αβελίνο για τη νίκη της. Έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε, βάλαμε πίεση στην Αβελίνο, αλλά στο τέλος κέρδισε. Καλή τύχη στη συνέχεια, γιατί θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχουν πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, αλλά και εμείς παλέψαμε".

Επίσης, ρωτήθηκε για το σενάριο η ομάδα του να συνεχίσει στο FIBA Europe Cup, αν πάρει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της α' φάσης του Champions League, είπε: "Είναι ένα παιχνίδι, είναι μια πιθανότητα. Το σημαντικότερο είναι να μάθουμε από αυτή τη διοργάνωση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε πράγματα από παιχνίδια σαν αυτό. Η ιστορία της ομάδας μας δεν σταματά, συνεχίζεται. Ακόμα κι αν παίξεις καλά φέτος, πρέπει να το κάνεις και την επόμενη χρονιά. Πρέπει να χτίσεις έναν οργανισμό, που θα έχει δυνατότητες να φτάσει στο επίπεδο που θες. Όλες οι ομάδες πρέπει να σκέφτονται έτσι. Ξέρω ότι η Αβελίνο τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει κάποια χρήματα για να πετύχει κάτι. Εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, αλλά παλεύουμε, θέλουμε να μάθουμε στους νέους παίκτες μας να παίζουν έξυπνα και δυνατά".

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ