BASKETBALL CH. LEAGUE

FIBA: "Λάθος των διαιτητών στο Άρης - Αβελίνο"

FIBA: "Λάθος των διαιτητών στο Άρης - Αβελίνο"

Ως "λανθασμένη απόφαση" χαρακτήρισε η FIBA την άρνηση των διαιτητών να χρεώσουν τον Βασιλόπουλο με φάουλ που θα έδινε στην Αβελίνο τρεις βολές, στο προ ημερών παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες (VIDEO).

Πολλή συζήτηση έγινε για την απόφαση των διαιτητών στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και την Αβελίνο . Οι άρχοντες του ματς δεν έδωσαν βολές στον αθλητή των φιλοξενούμενων που πήρε σουτ τριών πόντων με το σκορ στο 59-56, πριν οι παίκτες και οι προπονητές της ιταλικής ομάδας μπουν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν πολύ έντονα για την ευκαιρία που τους στερήθηκε να διεκδικήσουν τη νίκη στη Nick Galis Hall.

Σήμερα, η FIBA ανακοίνωσε πως κακώς οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια στο φάουλ του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, με ανάρτηση που έκαναν στην ιστοσελίδα του Basketball Champions League.

Διαβάστε το πόρισμα και δείτε το σχετικό video:

" Ο παίκτης με την πράσινη φανέλα και τον αριθμό 25 κάνει το jump shot και ο αμυντικός με την κίτρινη φανέλα και τον αριθμό 21 πηδά για να του κόψει την προσπάθεια. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μένει στον κύλινδρό του, δημιουργεί ξεκάθαρη επαφή με το σώμα του στον αντίπαλό του που βρίσκεται σε κάθετο άλμα. Έπρεπε να δοθεί φάουλ στον παίκτη με την κίτρινη φανέλα και τον αριθμό 21 και τρεις βολές στον παίκτη με την πράσινη φανέλα και τον αριθμό 55.

Αποτέλεσμα: Λανθασμένη απόφαση των διαιτητών ".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ