BASKETBALL CH. LEAGUE

Άρχισε την αντίστροφη μέτρηση ο Άρης

Άρχισε την αντίστροφη μέτρηση ο Άρης

Ο Άρης προπονήθηκε στο "Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora” και άρχισε να μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα (19:30).

Οι "κίτρινοι" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της α' φάσης του Champions League θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πολωνική ομάδα και ήδη είχαν την πρώτη τους γνωριμία με την έδρα της.

Η αποστολή του Άρη έφτασε στην Πολωνία αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/12) και το πρωί της Τρίτης (12/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ζιέλονα Γκόρα. Το πρόγραμμα της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη την Τρίτη (12/12), όπως αναμενόταν, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Άρης στο παιχνίδι του α' γύρου είχε επικρατήσει με 70-64 της Ζιέλονα Γκόρα, η οποία σε σύγκριση με το ματς στο Αλεξάνδρειο θα έχει δύο νέα πρόσωπα στη δωδεκάδα της. Ο Μπόρις Σάβοβιτς δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στην αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον στο ρόστερ της Ζιέλονα Γκόρα ανήκει ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

O Άρης από την πλευρά του σε σχέση πάντα με τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο δεν έχει πλέον στο ρόστερ του τους Κουάμε Βον, Ντεμέτρις Μοράντ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ