BASKETBALL CH. LEAGUE

Αγώνα δρόμου για Βιλερμπάν ο Κάμινγκς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ουίλ Κάμινγκς τραυματίστηκε στον α' αγώνα με τη Βιλερμπάν για τους "16" του Basketball Champions League, κι έτσι η παρουσία του στον επαναληπτικό (στις 7/3) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Δεδομένη η απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/3).

Η ισοπαλία με τη Βιλερμπάν στο Nick Galis Hall διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του Άρη για πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, αφού αυτό που χρειάζεται είναι νίκη έστω με ένα πόντο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει μέχρι νεωτέρας όμως έναν πολύ σοβαρό "πονοκέφαλο", αφού εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του Ουίλ Κάμινγκς στον επαναληπτικό αγώνα, που θα γίνει στη Γαλλία (7/3). Ο γκαρντ των "κιτρίνων" υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της χθεσινής (1/3) αναμέτρησης και πλέον κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League.

Δεδομένα πάντως δεν θα είναι παρών την Κυριακή (5/3, 17:00) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική του Stoiximan.gr Basket League. Θυμίζουμε πως νοκ άουτ για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις των "κιτρίνων" έχει τεθεί (επίσης λόγω θλάσης) ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ