BASKETBALL CH. LEAGUE

Αποθέωση από FIBA: Γιώργος "Mr. Fundamental" Μπόγρης

Αποθέωση από FIBA: Γιώργος "Mr. Fundamental" Μπόγρης

Το Basketball Champions League της FIBA παρουσίασε τις καλύτερες φάσεις του Γιώργου Μπόγρη, αποκαλώντας τον ως "mr. fundamental". Ένα παρατσούκλι που είχε "κολλήσει" στον Τιμ Ντάνκαν (VIDEO).

Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη στην επαγγελματική καριέρα του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος πανηγύρισε με την Τενερίφη την κατάκτηση του Basketball Champions League. Η ισπανική ομάδα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA, με τον 27χρονο σέντερ σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Με 8.6 πόντους (με 53.8% στα δίποντα και 51.6% βολές), 3.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο κέρδισε μάλιστα (επάξια) την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης . Περίπου ενάμιση μήνα μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την ισπανική ομάδα, το Basketball Champions League της FIBA παρουσίασε τις καλύτερες φάσεις του διεθνούς σέντερ, τον οποίο χαρακτήρισε ως "mr. fundamental", επισημαίνοντας πως " ο Γιώργος Μπόγρης έδειξε το εύρος του ταλέντου του, είναι εξαιρετικός στο να τελειώνει τις φάσεις και έχει καλή επαφή με το καλάθι από μέση απόσταση".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ