BASKETBALL CH. LEAGUE

Απευθείας στους Ομίλους και η ΑΕΚ

Απευθείας στους Ομίλους και η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, αλλά θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για τους Ομίλους του Basket League Champions League, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League και με την επιτυχία τους εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Ομίλους του Basketball Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί, όπου, θα βρεθεί και η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός της τελικής τετράδας του πρωταθλήματος και αν δεν είχε κατακτήσει το Basketball Champions League, θα χρειααζόταν να αναζητήσει την πρόκρισή της στους Ομίλους της διοργάνωσης της FIBA μέσω του τρίτου προκριματικού γύρου.

Αυτό, όμως, δεν θα συμβεί, καθώς η ΑΕΚ ως τροπαιούχος θα μπει απευθείας στους Ομίλους. Η Ένωση βέβαια έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο EuroCup - το ίδιο ισχύει και τη Μονακό - αλλά μόνο πιθανό δεν είναι το ενδεχόμενο η Ένωση να επιλέξει την διοργάνωση της ECA. Αν, όμως, έρθουν τα πάνω - κάτω και η ΑΕΚ διαλέξει να συμμετάσχει στο EuroCup, τότε στο Champions League της νέας σεζόν θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει το Λαύριο.

Ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ πήραν το απευθείας εισιτήριο για τους Ομίλους του BasketBall Champions League της νέας σεζόν, ενώ σε αυτούς θα βρεθεί και ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως οι ελληνικές ομάδες δεν θα χρειαστεί να περάσουν από την διαδικασία των προκριματικών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ