BASKETBALL CH. LEAGUE

Αουγκούστο Λίμα, ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Final Four

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φάουλ, τεχνική ποινή, αποβολή, ένταση με τον προπονητή του, αποδοκιμασίες από τον κόσμο. Ο Αουγκούστο Λίμα της Μούρθια τα κατάφερε όλα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Στον ημιτελικό της Παρασκευής με την ΑΕΚ, φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, δεν κυριάρχησε απέναντι στον Δημήτρη Μαυροειδή και στο φινάλε είχε και επεισόδιο τόσο με τους διαιτητές, όσο και με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Δύο μέρες αργότερα, ο Αουγκούστο Λίμα τα έκανε ξανά... μαντάρα, καθώς πρόλαβε να παίξει 12:40 απέναντι στην Λούντβιχσμπουργκ πριν αποβληθεί στο 22' της αναμέτρησης. Πρώτα χρεώθηκε με φάουλ, στη συνέχεια με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και ακολούθησαν ακόμη δύο περιστατικά.

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο της Μούρθια, ο Βραζιλιάνος σέντερ αντέδρασε όταν ο προπονητής του, Ίμπον Ναβάρο, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και στην συνέχεια κλώτσησε μία καρέκλα με αποτέλεσμα ο κόσμος της ΑΕΚ που είχε ήδη αρχίσει να φτάνει στο γήπεδο, να τον αποδοκιμάσει έντονα.

Καλός παίκτης ο Λίμα, όμως σε αυτό το Final Four του Basketball Champions League προβλημάτισε πολλούς με τις αντιδράσεις του.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ