BASKETBALL CH. LEAGUE

Ακόμα περιμένουν τις αποσκευές τους στον ΠΑΟΚ!

Ακόμα περιμένουν τις αποσκευές τους στον ΠΑΟΚ!
PAOKBC.GR

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει σήμερα (15/11) προπόνηση στην Κλαϊπέντα, ωστόσο μερικές ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη Νεπτούνας (19:00) η αποστολή δεν έχει ακόμα όλες τις αποσκευές της, καθώς μέρος αυτών δεν έφτασε ποτέ στη Λιθουανία.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από 16 ώρες ταξίδι, η αποστολή κατάφερε να φτάσει στην Κλαϊπέντα, ωστόσο δεν έφτασε με όλες της τις αποσκευές, έπειτα από λάθος που έγινε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο "δικέφαλος" δεν κατάφερε να κάνει προπόνηση χθες (14/11). Το άξιο αναφοράς είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα τα πράγματα τους, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν από το ματς!

Αναλυτικά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Την πρώτη, μετ΄ εμποδίων, προπόνηση επί λιθουανικού εδάφους έκανε σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ στην “Svyturio Arena”, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τη Neptunas για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League (19:00).

Η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (14/11), δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κούρασης, καθώς το ταξίδι προς την Κλαϊπέδα κράτησε 16 ώρες εξαιτίας της ακύρωσης της πτήσης από τη Ρίγα προς την Παλάγκα, αλλά και επειδή δεν υπήρχε το απαραίτητο υλικό, καθώς μετά από λάθος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και της αεροπορικής εταιρείας “Air Baltic”, μέρος των αποσκευών της ομάδας δεν έφτασε ποτέ στη Λιθουανία.

Το πρόβλημα με τις αποσκευές δεν λύθηκε ούτε και σήμερα, καθώς για λόγους που δεν εξηγήθηκαν επαρκώς από τους αρμοδίους, οι αποσκευές αναμένονται στη Λιθουανία από την Κοπεγχάγη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι! Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει για το όλο θέμα τον κομισάριο του αγώνα, αλλά και τους ανθρώπους του Basketball Champions League, ενώ έχουν ξεκινήσει σχετικές αναφορές προς τους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή".

Photo Credits: paokbc.gr

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ