BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζντοβτς: "Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα"

Ζντοβτς: "Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα"

Η κούραση, οι απουσίες των Βασιλειάδη, Μαυροειδή και φυσικά η κακή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν κατά τον Γιούρι Ζντοβτς οι λόγοι που η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Ζιέλονα Γκόρα.

Στη μεγαλύτερη ενέργεια που είχε η Ζιέλονα Γκόρα στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Πολωνία . “ Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε. Κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση και η Ζιέλονα Γκόρα άξιζε να νικήσει, ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία, μας νίκησαν υπερβολικά εύκολα στα ένας εναντίον ενός. Δεν ακολουθήσαμε τους κανόνες μας στην άμυνα” τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός της ΑΕΚ, που υπογράμμισε ακόμα και την απουσία των Μαυροειδή, Βασιλειάδη.

“Ένας από τους λόγους που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στην άμυνα ήταν και το γεγονός ότι δεν έβαλα κάποιους νεαρούς παίκτες, φοβούμενος να μην χαλάσουμε τα rotations λόγω της απουσίας δύο πολύ σημαντικών παικτών για εμάς, με αποτέλεσμα κάποιοι να παίξουν πολύ και να κουραστούν. Μας έλειψαν πολύ αυτοί οι παίκτες”.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, από τη μεριά του, δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τις απουσίες ως δικαιολογία και τόνισε ότι “ Προσεγγίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ένα μπλακ-άουτ για 5-6 λεπτά σε άμυνα και επίθεση μας κράτησε πίσω στο παιχνίδι. Αντιδράσαμε αλλά δεν είχαμε ενέργεια για να τελειώσουμε το παιχνίδι”.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ