BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζντοβτς: "Σεβασμός στη Γιουβέντους"

Ζντοβτς: "Σεβασμός στη Γιουβέντους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ ο τεχνικός της ομάδας, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε ότι η "Ένωση" οφείλει να σεβαστεί την Γιουβέντους, την οποία αντιμετωπίζει αύριο (8/2) στα πλαίσια της φάσεις των playoffs του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λιθουανία, με το θερμόμετρο να δείχνει -17 βαθμούς κελσίου (!) προκειμένου να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους Ουτένας για την φάση των 24 του Basketball Champions League. Μία ομάδα σχετικά άγνωστη, γεγονός ωστόσο που δεν κάνει την ΑΕΚ να την υποτιμήσει, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της, Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός ξέρει ότι αν η ΑΕΚ δεν παρουσιαστεί σοβαρή θα έχει πρόβλημα, δηλώνοντας σχετικά στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

"Η Γιουβέντους, όπως είχα αναφέρει και μετά την κλήρωση, είναι μία πολύ καλή ομάδα με έντονο το λιθουανικό στοιχείο στο ρόστερ. Την έχω παρακολουθήσει σε πολλούς αγώνες, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν διαθέτει μεγάλα αστέρια, ωστόσο, όλοι οι παίκτες που έχει στο ρόστερ μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Παίζει διαφορετικό μπάσκετ απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει. Κάποιες φορές κάνει χρήση του "μαν του μαν" και κάποιες άλλες φορές παίζει ζώνη. Έχει καλό προπονητή και σίγουρα θα είναι επικίνδυνη την Τετάρτη, και θα δώσει ό,τι μπορεί για να μας κερδίσει.

Πρέπει να σεβαστούμε πραγματικά τη Γιουβέντους. Αυτό που είπα και θα ξαναπώ στους παίκτες μου πριν να βγουν στο γήπεδο είναι να κάνουν αυτό, που ξέρουν, και να δώσουν προσοχή σε όσα έχουμε τονίσει στις προπονήσεις. Αν δεν το κάνουν θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ