BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζντοβτς: "Ντρέπομαι"

Ζντοβτς: "Ντρέπομαι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη απ' όλους για τον τρόπο που τελείωσε το ματς η ομάδα του.

Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε κάθε λόγο να είναι εκνευρισμένος από την εικόνα της ΑΕΚ, ειδικά στο τέλος του αγώνα. Είχε όμως πολλά παράπονα από τους παίκτες του και στο πρώτο μέρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο οι παίκτες της Ενωσης δεν βγήκαν για ζέσταμα, αφού ο Σλοβένος τους κράτησε στα αποδυτήρια και τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον πρόεδρο, τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ για τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι. Ήταν απαράδεκτο και ντρέπομαι. Δεν επιτρέπεται να τελειώσουμε έτσι το ματς", σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το ματς και συνέχισε: "Η Μπεσίκτας έπαιξε πολύ καλά, έβαλε μεγάλα σουτ και μας νίκησε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Αν δείτε στην επίθεση πόσα λάθη κάναμε θα καταλάβετε. Όταν κάνεις τέτοια λάθη δεν μπορείς να νικήσεις. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημα. Κάποιοι παίκτες σκέφτονται πόσους πόντους θα βάλουν. Η άμυνα ήταν άθλια. Η Μπεσίκτας έχει ποιότητα, αλλά εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Επιτρέπεται να χάσεις, αλλά όχι να σταματήσεις να παίζεις, όπως κάναμε στα τελευταία 1-2 λεπτά. Μας έριξαν χαστούκι, θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Ίσως αυτή η σφαλιάρα να ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι δική μου ευθύνη, θα προσπαθήσω να φέρω την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Bασιλειάδης: "Δεν λειτούργησε η άμυνα μας"

Ο Κώστας Βασιλειάδης από την πλευρά του τόνισε: "Ήταν το πρώτο μας δύσκολο τεστ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το όπλο μας είναι η άμυνα, αλλά δεν λειτούργησε καθόλου, με εξαίρεση την πίεση σε κάποια διαστήματα του αγώνα. Η Μπεσίκτας έτρεξε το γήπεδο, είχε ενέργεια, καλές επιλογές και ευστοχία. Θα δούμε το βίντεο για να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν αλλάζει κάτι, απλώς πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ