BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζντοβτς: "Είμαστε το φαβορί"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς αισθάνεται ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί ενόψει των αγώνων με τη Μονακό και δεν το κρύβει. "Σέβομαι τη Μονακό, αλλά δεν μας φοβίζει" δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του "δικεφάλου".

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με τη Μονακό για τους "16" του Basketball Champions League (28/2, 19:30) και ο Γιούρι Ζντοβτς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Θεωρεί την ομάδα του το φαβορί για τη νίκη και δεν το κρύβει. Ο Σλοβένος προπονητής το είπε απερίφραστα στις δηλώσεις που έκανε μία μέρα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα...

" Είμαστε το φαβορί, παίζουμε εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο μας. Σέβομαι τη Μονακό, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ, ότι μας φοβίζει. Επίσης, δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω μπροστά στους παίκτες μου τον αντίπαλο ως φαβορί. Προετοιμαστήκαμε καλά, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά σιγά σιγά φτάνουμε στο αποτέλεσμα, που θέλουμε, και θα είμαστε έτοιμοι" τόνισε ο Ζντοβτς.

"Η νίκη είναι μονόδρομος και στα δύο παιχνίδια"

Όσον αφορά τις δυσκολίες που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε τα εξής: "Κάθε αναμέτρηση στο Basketball Champions League είναι δύσκολη και κρύβει κινδύνους. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο με τη Μονακό. Το είπα και στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: Η νίκη είναι μονόδρομος και στα δύο ματς με τη Μονακό".

Η διαφορά δεν βρίσκεται καν στο μυαλό του Ζντοβτς, όπως είπε και ο ίδιος. Το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη για τον προπονητή του "δικεφάλου"... " Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι καθόλου. Γι’ αυτό το λόγο έχω πει, ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί και να κερδίσουμε με οποιοδήποτε σκορ".

"Μία κλασική γαλλική ομάδα, με περισσότερη ποιότητα"

Τέλος, ο Σλοβένος έκανε και μία σύντομη ανάλυση της Μονακό, την οποία χαρακτήρισε... " ενδιαφέρουσα ομάδα. Είναι μία κλασική γαλλική ομάδα, αλλά διαθέτει περισσότερη ποιότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του γαλλικού Πρωταθλήματος. Διαθέτει πάγκο με βάθος και αυτός είναι ένας λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο εθνικό της Πρωτάθλημα.

Είναι πολύ αθλητική ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες που τους αρέσει να τρέχουν, να ρισκάρουν και να παίζουν με ένστικτο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε υπομονή και να τιμωρήσουμε τα λάθη τους".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ