BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζντοβτς: "Ανάμικτα συναισθήματα"

Ζντοβτς: "Ανάμικτα συναισθήματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε μετά τη νίκη επί της Μονακό ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα λόγω της διαφοράς του ενός πόντου, τονίζοντας πάντως ότι έτσι κι αλλιώς η "Ένωση" θα πήγαινε για τη νίκη στην Γαλλία.

Η λέξη "ανάμικτα συναισθήματα" που χρησιμοποίησε ο Γιούρι Ζντοβς για τη νίκη επί της Μονακό τα λέει όλα. Η ΑΕΚ πήρε μεν τη νίκη με 69-68 επί της Μονακό , αλλά όχι και μία διαφορά ασφαλείας, με αποτέλεσμα να πάει τώρα για τη νίκη στο Μόντε Κάρλο σε 8 μέρες.

"Έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι και πώς παίζει η Μονακό. Είναι μία ομάδα που βγάζει ενέργεια, παίζει στο όριο του φάουλ και εμείς δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε. Παίξαμε πάλι εγωιστιά για αρκετή ώρα, κάναμε πολλά λάθη, πολλές ντρίμπλες, δεν ψάξαμε την έξτρα πάσα. Όλες οι αδυναμίες μας βγήκαν, ειδικά στην επίθεση" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Στην άμυνα ήμασταν καλοί. Αυτό που είχα ζητήσει έτσι κι αλλιώς ήταν να κερδίσουμε και τα δύο παιχίδια. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλή και αθλητική ομάδα η Μονακό και τιμωρεί κάθε λάθος σου και πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά αν θέλουμε να προκριθούμε. Η νίκη με έναν πόντο διαφορά δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτού του είδους τους αγώνες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 15 και πάλι να αποκλειστούμε. Μου αρέσει ότι όταν οι παίκτες ήρθαν στα αποδτήρια και κατάλαβαν ότι δεν έχουν κερδίσει τίποτα."

Ο Μπραντ Νιούλεϊ από την πλευρά του τόνισε: Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να συμπεριφέρερσαι και στα δύο παιχνίδια μιας σειράς σαν να είναι ένα. Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε, ωστόσο θα πάμε στο Μονακό για τη νίκη".

Ο τεχνικός της Μονακό, Ζβένταμ Μίτροβιτς, δήλωσε από την πλευρά του: " Δυστυχώς συναντηθήκαμε νωρίς στην διοργάνωση με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να πάνε ψηλά. Τελείωσε απλώς το πρώτο ημίχρονο σήμερα και στο Μονακό περιμένουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο κόουτς Ζντοβτς με ξέρει και τον ξέρω. Έχουν πλεονέκτημα ενός πόντου στην ΑΕΚ, αλλά ο επόμενος αγώνας θα ξεκινήσει από το μηδέν".

Ο Άμαρα Σι τέλος τόνισε ότι " ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Έπαιξα στην ΑΕΚ πριν 10 χρόνο οπότε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εδώ μέσα. Χάσαμε μόλις με 1 πόντο, αλλά τώρα πρέπει να κλείσουμε την δουλειά στο σπίτι μας. Θα είναι δύσκολο, επειδή η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση."

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ