BASKETBALL CH. LEAGUE

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μιλόσεβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα πέρασε, αλλά άφησε τον τραυματισμό του Μίλαν Μιλόσεβιτς στην ΑΕΚ. Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο φόργουορντ της "Ένωσης", που υπέστη θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο.

Η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας τη Ζιελόνα Γκόρα ( 71-64 ), αλλά έχασε τον Μίλαν Μιλόσεβιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο φόργουορντ της "Ένωσης" αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί γαστροκνήμιο και -σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο- θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο παίκτης " ταλαιπωρείται από θλάση 2ου-3ου βαθμού στην έσω γαστέρα του δικέφαλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι". Όπερ και σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Λαύριο DHI (28/1), Κύμη Seajets (4/2) και Τρίκαλα BC Aries (11/2) για την Stoiximan.gr Basket League, αλλά και τα επόμενα ευρωπαϊκά της ομάδας του.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ