BASKETBALL CH. LEAGUE

Στο ΟΑΚΑ ο Μαυροκεφαλίδης

Στο ΟΑΚΑ ο Μαυροκεφαλίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη (21/2) και το βράδυ θα δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς απέναντι στη Γιουβέντους για το Basketball Champions League. Ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ (25/2, 17:00).

Η επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη πήρε "σάρκα και οστά" με την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ τη Δευτέρα (20/2), κι ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων".

Η πρώτη του εμφάνιση με την "Ένωση" (στη δεύτερη θητεία του σε αυτή) θα γίνει το Σάββατο (25/2, 17:00) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Απέναντι στον έτερο "δικέφαλο", ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει μια ακόμη λύση στα υπόψιν, πλην αυτής του Μπραντ Νιούλεϊ, ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος.

Παρεμπιπτόντως, ο "Λου" θα βρεθεί απόψε (21/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, στο οποίο η ΑΕΚ κυνηγάει τη νίκη (ή... ισοπαλία) προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους "16" του Basketball Champions League. Εκεί όπου κι ο ίδιος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα της "κιτρινόμαυρης" φροντ λάιν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ