BASKETBALL CH. LEAGUE

Στην Ελλάδα ο Χάντερ, "τρέχουν" στην ΑΕΚ

Στην Ελλάδα ο Χάντερ, "τρέχουν" στην ΑΕΚ

O Βινς Χάντερ βρίσκεται στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ "τρέχουν" για να προλάβουν να βγει το δελτίο του, ώστε να αγωνιστεί στο ματς με την Στρασμπούρ (23/1, 19:30).

Ο Βινς Χάντερ έφτασε την Δευτέρα (22/1) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει τον αγώνα δρόμου, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να προλάβει το ματς με την Στρασμπούρ (23/1, 19:30) για την 12η αγωνιστική του Champions League.

Ο 23χρονος Αμερικανός πάουερ φόργοουρντ - σέντερ (2.02 μ.) το πρωί της Δευτέρας (22/1) έφτασε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την Ένωση.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ μάλιστα συνεχίζουν να δίνουν και... μάχη με τον χρόνο, καθώς θέλουν να βγάλουν το δελτίο του Βινς Χάντερ, ώστε να προλάβει να δώσει το "παρών" στο κρίσιμο παιχνίδι με την Στρασμπούρ για το Champions League, από το οποίο θα απουσιάσει ο Τσινεμελού Ελόνου που υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου .

Ο Βινς Χάντερ μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό (2016) έπαιξε στην Άβτοντορ (2016-17), ενώ την φετινή σεζόν έκανε ένα μικρό πέρασμα από τους Μέμφις Γκρίζλις και μέτρησε 13 συμμετοχές στη G-League (μ.ο. 16,2 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1,4 τάπες).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ