BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Παίκτες και οπαδοί το πίστεψαν"

Σάκοτα: "Παίκτες και οπαδοί το πίστεψαν"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα μπορούσε παρά να εξάρει την απόδοση των παικτών του στη νίκη επί της Νίμπουρκ, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της πρόκρισης στους "8" του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τον σκόπελο του -10 του ΟΑΚΑ απέναντι στη Νίμπουρκ, έκανε υπέρβαση στην Τσεχία και χάρη στο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Basketball Champions League. Κάτι που για τρεις και κάτι περιόδους έμοιαζε αδύνατο, όχι όμως για τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση στην τελευταία περίοδο και χαμογέλασαν στο φινάλε.

" Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, έκαναν εξαιρετική δουλειά. Κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι και ειδικά μετά από την εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες το πίστεψαν, αλλά και οι οπαδοί που βρέθηκαν εδώ μαζί μας", ήταν οι πρώτες ατάκες του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος είχε να προσθέσει σε αυτό πως " στο τέλος κάποιες φορές βάζεις το τελευταίο σουτ και είσαι τυχερός, αλλά προσπαθείς πολύ. Ρισκάραμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε ριμπάουντ, όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Από την πλευρά του, ο MVP της βραδιάς, Μάνι Χάρις, παρουσιάστηκε εξόχως λακωνικός, αφού αρκέστηκε να πει πως " κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Όλοι μείναμε ενωμένοι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ