BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Ο κόσμος ξέχασε πως βγήκαμε τρίτοι"

Σάκοτα: "Ο κόσμος ξέχασε πως βγήκαμε τρίτοι"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την ήττα από της ΑΕΚ από τη Νίμπουρκ και υπενθύμισε την ποιότητα της πρωταθλήτριας Τσεχίας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε γιατί η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Νίμπουρκ στον πρώτο αγώνα της α' φάσης των πλέι οφ του Basketball Champions League και στάθηκε στο πολύ καλό επίπεδο της πρωταθλήτρια Τσεχίας, η οποία - όπως τόνισε - έχει τεράστιο πλεονέκτημα για να προκριθεί στους "8" της διοργάνωσης της FIBA.

"Δεν ξέρω τον λόγο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς, ειδικά στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές. Δεν παίξαμε και έξυπνα όμως. Είναι απίστευτο το πώς δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη. Έτσι είναι το παιχνίδι, κάποιες φορές επιλέγεις να παίξεις με λάθος τρόπο. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα το παιχνίδι της Νίμπουρκ. Ίσως το σκοράρισμα", είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος μιλούσε για τη Στρασμπούρ και το Final Four, ξεχνώντας πως βγήκαμε τρίτοι στον όμιλο, δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας. Ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει μια διαφορά δέκα πόντων. Θα παίξουμε πιο έξυπνα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει τεράστιο αβαντάζ για τη Νίμπουρκ. Η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να παίξουμε δίχως Μαυροειδή και Καββαδά. Είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι γι αυτού του είδους παιχνίδια".

Ο Κέβιν Πάντερ από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ παρατήρησε πως "έπρεπε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτοί έπαιξαν εξαιρετικά σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά χάσαμε κάπως την εποικοινωνία μας, κάποια στιγμή μείωσαμε στους 6-7 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ