BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε, δεν σημαίνει τίποτα η διαφορά"

Σάκοτα: "Ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε, δεν σημαίνει τίποτα η διαφορά"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα φάνηκε συγκρατημένα ικανοποιημένος από τη νίκη και την διαφορά των 9 πόντων κόντρα στην Στρασμπούρ, ωστόσο έδωσε άμεσα το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ικανοποίηση μεν, αλλά όχι πανηγυρισμοί. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν σίγουρα χαρούμενος από τη νίκη επί της Στρασμπούρ και την διαφορά των 9 πόντων, ωστόσο τόνισε ότι η ΑΕΚ οφείλει να είναι συγκεντρωμένη στην ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: " Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε και δεν χρειάζονται υπολογισμοί. Έρχονται ακομα 40 λεπτα μπροστά μας. Ημασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε, ίσως όμως όχι αρκετά συγκεντρωμένοι για να κερδισουμε με καλη διαφορά.

Στην τρίτη περίοδο δεν είχαμε τόσο καλή συγκέντρωση στην επίθεση και στην άμυνα. Στην 4η περίοδο αυτό άλλαξε και δείξαμε χαρακτήρα. Το γεγονός ότι από το -5 φτάσαμε στο κάποια στιγμή στο +10 ειναι σημαντικό κόντρα σε μια καλή ομαδα. Τα 16 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ειναι πολλά όπως και τα 15 λάθη που κάναμε. Στην ρεβάνς πρέπει να παίξουμε έξυπνα.

Θέλαμε τη νίκη χωρίς να μας ενδιαφέρει η διαφορά. Η διαφορά 9 πόντων είναι απλώς ένας αριθμός. Θυμόμαστε τι έγινε με τη Νίμπουρκ. Δεν γίνεται να χαλαρώσουμε. Στην Τσεχία το +2 έγινε +11 μέσα σε δύο λεπτά".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε από την πλευρά του: Σήμερα ηταν το πρώτο ημιχρονο της μάχης μας. Για σχεδον 30 λεπτά ήμασταν καλοί, πήραμε μία καλή διαφορά, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό στην ρεβανς. Πρέπει να πάμε στην Γαλλία για να κερδίσουμε και όχι για να κρατήσουμε την διαφορά. Θα δούμε το βίντεο του αγώνα και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην ρεβάνς θα προκριθούμε στο Final Four".

Κολέ: "Κλειδί ο Πάντερ"

Ο τεχνικός της Στρασμπόυρ, Βενσάν Κολέ, δήλωσε: " Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από την ήττα, αλλά και λίγο χαρούμενοι επειδή η διαφορά δεν ξέφυγε. Στην τέταρτη περίοδο πανικοβληθήκαμε για αυτό ξέφυγε το παιχνίδι. Σίγουρα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έπαιξε τον ρόλο της.

Η ΑΕΚ ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχε περισσότερες λύσεις. Ο Πάντερ ήταν σίγουρα το κλειδί του ματς. Γενικώς έπαιζε φέτος εναντίον μας, ενώ σήμερα ήταν καθοριστικός τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, αφού μάρκαρε αποτελεσματικά τους περιφερειακούς μας".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ