BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Έχουμε διαγράψει το πρώτο ματς..."

Σάκοτα: "Έχουμε διαγράψει το πρώτο ματς..."
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έχει ένα... μαξιλαράκι 9 πόντων απέναντι στην Στρασμπούρ, αλλά, όπως τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοστα, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ξεχάσει όσα έγιναν στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Στρασμπούρ (4/4, 21:30) με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Champions League και ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται το +9 που έχει η ομάδα του από το ματς στο ΟΑΚΑ.

"Φτάσαμε σε ένα σημαντικό σημείο της εφετινής διαδρομής μας. Δεν κρύψαμε ποτέ, ότι κυνηγάμε δύο τρόπαια. Παίζουμε με αντίπαλο, όμως, μια πολύ καλή ομάδα. Δεν βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο ματς. Το έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. Ξέρουμε, ότι έχουμε πάρει μια διαφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά το ξεχνάμε. Θα παίξουμε σαν να είναι εδώ, στο Στρασβούργο, το πρώτο ματς. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Final Four του Basketball Champions League. Και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης.

Επίσης, ο Ντράγκαν Σάκοτα παρατήρησε πως "η Στρασμπούρ στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Έχει έφεση στην επίθεση. Πρέπει να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Να είστε σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ