BASKETBALL CH. LEAGUE

Ρήξη μηνίσκου ο Ελόνου

Ρήξη μηνίσκου ο Ελόνου
ΕUROKINISSI

Ο Τσινεμελού Ελόνου υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, θα χρειαστεί να προβεί σε αρθροσκόπηση και θα παραμείνει στα "πιτς" για 25 ημέρες. Αβέβαιο αν θα ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Τσινεμελού Ελόνου υπέστη ρήξη οπίσθιου έσω μηνίσκου και η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για 25 ημέρες, ενώ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο σέντερ της Ένωσης ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Κύμη και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ρήξη οπίσθιου έσω μηνίσκου. Οι "κιτρινόμαυροι" ενημέρωσαν πως ο Ελόνου θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και πως για 25 ημέρες θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους και πλέοκάνουν αγώνα δρόμου για βγει το δελτίο του Βινς Χάντερ και να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με την Στρασμπούρ (23/1, 19:30). Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

"Σοκ στην ΑΕΚ παραμονή του «Τελικού» με Στρασμπούρ, όπου καθορίζεται «εν πολλοίς» η πορεία της στο BCL.

Ο Τσινεμέλου Ελόνου, που δεν αγωνίστηκε στη Χαλκίδα με αντίπαλο την Κύμη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη ρήξη οπίσθιου έσω μηνίσκου. Όπερ σημαίνει πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και τίθεται νοκ άουτ για 25 μέρες".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ