BASKETBALL CH. LEAGUE

Πολυτιμότερος στο Champions League o Μάνι Χάρις

Πολυτιμότερος στο Champions League o Μάνι Χάρις

Ο Μάνι Χάρις έγινε ο 4ος παίκτης ελληνικής ομάδας που κατέκτησε το βραβείο του MVP της αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή στα τελευταία δύο λεπτά και ο Ντούσαν Σάκοτα της χάρισε τη νίκη επί της Μπαϊρόιτ , ένα αποτέλεσμα που έστειλε την "Ένωση" στο Basketball Champions League. Εάν βέβαια δεν υπήρχε ο Μάνι Χάρις, όλα αυτά ίσως να μην γίνονταν ποτέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την κίτρινη φανέλα την περασμένη Τρίτη και ήταν μάλιστα αυτός που κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 14ης αγωνιστικής, την τελευταία για την κανονική περίοδο. Ο Χάρις είχε 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και +31 στον δείκτη αξιολόγησης.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ έγινε ο τέταρτος παίκτης ελληνικής ομάδας που κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο στο Basketball Champions League. Οι προηγούμενοι τρεις ήταν οι Βλάντο Γιάνκοβιτς (4η αγωνιστική σεζόν 2016-17), Θάντους ΜακΦάντεν (playoffs 2016-17) και Λευτέρης Μποχωρίδης (8η αγωνιστική σεζόν 2017-18).

Photo credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ