BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο μπασκετικός κόσμος συγχαίρει την ΑΕΚ

Ο μπασκετικός κόσμος συγχαίρει την ΑΕΚ

Η μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ συνοδεύτηκε από πολλές συγχαρητήριες επιστολές από τη μπασκετική κοινότητα. Εντός κι εκτός συνόρων, με τους δύο "αιώνιους" να κάνουν την αρχή και τους υπόλοιπους να ακολουθούν.

Πρώτα ήταν το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1968. Ακολούθησε το Κύπελλο Σαπόρτα το 2000. Φέτος πήρε σειρά το Basketball Champions League. Η ΑΕΚ κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της και πολλές ήταν οι ομάδες που έσπευσαν να τη συγχαρούν για τη μεγάλη επιτυχία της. Από τον (επίσης προσφυγικό) Πανερυθραϊκό, την πρώτη ομάδα που το έκανε λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου, μέχρι τους δύο "αιώνιους", Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Την αγαπημένη του ΑΕΚ δεν ξέχασε βέβαια ούτε ένας παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του από εκεί, ο Νίκος Ζήσης. Διαβάστε παρακάτω το tweet του Νίκου Ζήση, καθώς και τις ανακοινώσεις της μπασκετικής κοινότητας για την επιτυχία της "Ένωσης".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS

" Η ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsεκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση τηςΑΕΚγια την κατάκτηση τουBasketball Champions League .Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η οποία χαροποιεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους ".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League".

ΠΑΟΚ

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά τα συγχαρητήρια στους καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League".

ΑΡΗΣ

"Η Άρης Κ.Α.Ε. συγχαίρει τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Αυτή η επιτυχία είναι μια ακόμη απόδειξη πως το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές".

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

" Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ. για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League. Θεωρούμε πως ιδιαίτερη αναγνώριση κι έπαινος αξίζει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την επιμονή, την σκληρή δουλειά και την πίστη στο όραμά του για τον Σύλλογο που αγαπά και υπηρετεί, που οδήγησαν σε αυτή την σημαντική επιτυχία, που σημαίνει την μεγάλη επιστροφή της «βασίλισσας» του ελληνικού μπάσκετ στους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει ιδιαίτερη αξία για όλους μας, καθώς ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ. τιμάει συνολικά το Ελληνικό Μπάσκετ".

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

" Μπράβο Α.Ε.Κ.! Η Α.Ε.Κ. πανάξια στο ‘’θρόνο’’ του Basketball Champions League! Τα θερμότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να προσθέσουν ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορία της Α.Ε.Κ. και του Ελληνικού Μπάσκετ. #champion #BCL #AEKBC #congrats #LavrioMEGABOLT AEK Basketball Club".

ΚΥΜΗ

" Όλοι οι φίλαθλοι της χώρας μας πανηγυρίζουν μια ακόμη τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League από την ομάδα της ΑΕΚ! Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και κυρίως στην διοίκηση, στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε υπερήφανους!".

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει θερμά την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου του Basketball Champions League.
Η ΑΕΚ έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική επιτυχία στο άθλημα. Η κορυφή της Ευρώπης της ανήκει, αποδεικνύοντας πως η ελληνική καλαθοσφαίριση, εκτός από ένδοξο παρελθόν, έχει επιτυχημένο παρόν και φιλόδοξο μέλλον
".

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

" Σύσσωμη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει την AEK Basketball Club, για την κατάκτηση του Basketball Champions League κι ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον!'.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

" Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League 2017-18. Η κατάκτηση αυτού του ευρωπαϊκού τίτλου συνιστά μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αλλά και μια περήφανη στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά".

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

" Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του στη μεγάλη AEK Basketball Club, για την μεγαλοπρεπέστατη επιστροφή της στους ευρωπαϊκούς "θρόνους", με την πανάξια κατάκτηση του Basketball Champions League, φτάνοντας στο τρίτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Η "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ ολοκλήρωσε με τον πιο παραμυθένιο τρόπο τη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή, σηκώνοντας την ευρωπαϊκή κούπα στον ουρανό του ΟΑΚΑ και χάρισε, όχι μόνο στους φιλάθλους της, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα, υπερηφάνεια και μοναδικές στιγμές χαράς και ευτυχίας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους Έλληνες, που το είχαν τόση ανάγκη!

Μάλιστα, η σπουδαία αυτή επιτυχία της ΑΕΚ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να αναγεννηθεί από τις "στάχτες" της, να επιστρέψει από τις μικρότερες κατηγορίες στο υψηλότερο επίπεδο μέσα σε ελάχιστα χρόνια και να αποδείξει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως "ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"!

Εξάλλου, η ΑΕΚ ως "μητέρα" των προσφύγων έχει μάθει καλά από αντιξοότητες και κακουχίες, γι' αυτό και η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, ο οποίος έχει κι αυτός προσφυγικές ρίζες, πανηγυρίζει... διπλά αυτή τη μεγάλη επιτυχία της 'Ενωσης!

Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία για τη χώρα μας, επιβεβαιώνοντας περίτρανα για πολλοστή φορά ότι αποτελεί με διαφορά το πιο επιτυχημένο άθλημα στην Ελλάδα.

Πολλά μπράβο, επίσης, στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την άρτια διοργάνωση του Final-Four του Basketball Champions League στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων "Νίκος Γκάλης" και ειδικά στον κ. Μάκη Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο που με το όραμά του αναγέννησε την ΑΕΚ και από τις μικρότερες κατηγορίες την έκανε ξανά "Βασίλισσα", οδηγώντας την ως την κορυφή της Ευρώπης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΕΚΑΡΑ!

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ... ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ...!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ