BASKETBALL CH. LEAGUE

Ντούσαν Σάκοτα: "Μόνο ο πατέρας μου μπορούσε να οδηγήσει την ΑΕΚ..."

Ντούσαν Σάκοτα: "Μόνο ο πατέρας μου μπορούσε να οδηγήσει την ΑΕΚ..."

Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την κατάκτηση του Basketball Champion League από την ΑΕΚ, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει την συνεισφορά του προπονητή και πατέρα του, Ντράγκαν στην επιτυχία των "κιτρινόμαυρων".

Ένα όνειρο εκπληρώθηκε για τον Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος πανηγύρισε με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Basketball Champions League, ενώ φρόντισε να τονίσει την και την σημασία του έργου του προπονητή και πατέρα του, Ντράγκαν.

"Κάναμε παιδαριώδη λάθη, αλλά είχαμε έναν στόχο και κατακτήσαμε το τρόπαιο", δήλωσε στην ΕΡΤ ο αρχηγός της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να γυρίσει πίσω στο 2002, όταν η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του πατέρα του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας:

"Μετά όσα έχω περάσει, πάντα έχω στο μυαλό μου την ατμόσφαιρα του 2002. Το έζησα πλέον και ως παίκτης. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Μόνο ο πατέρας μου θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν και το 2002".

Όσον αφορά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του στην αρχή της σεζόν, είπε: "Ήταν δύσκολο. Το έλεγα πάντα. Πάντα έχουμε την πίεση του φαβορί. Κάθε χρόνο αλλάζουμε το ρόστερ. Ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα μετά τα άσχημα αποτέλεσμα, αλλά τα αποδυτήρια κράτησαν την ομάδα όρθια".

Τέλος, ο Ντούσαν Σάκοτα ρωτήθηκε για την ατομική του βελτίωση: "Δεν μου αρέσει να μιλώ για εμένα. Δεν υπάρχει μυστικό. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να βελτιώνομαι. Το κυριότερο στοιχείο είναι η εμπιστοσύνη της διοίκησης που με κράτησε εδώ τόσα χρόνια κι έχω ήσυχο το μυαλό μου, ενώ απίστευτος είναι και κόσμος".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ