BASKETBALL CH. LEAGUE

Μόλις 72 εισιτήρια έχουν πωληθεί για τον "τελικό" με την Μπαϊρόιτ!

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απογοήτευση επικρατεί στην ΑΕΚ για την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του σημερινού (6/2) κρίσιμου αγώνα με την Μπαϊρόιτ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί μόλις 72 εισιτήρια!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για "τελικό" σήμερα κόντρα στην Μπαϊρόιτ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League . Αν πάντως έβλεπε ωστόσο την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα νόμιζε ότι η ΑΕΚ δίνει... φιλικό με ομάδα χαμηλής κατηγορίας.

Σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση - χωρίς να υπολογίζονται τα εισιτήρια των οργανωμένων και οι προσκλήσεις - αυτή την στιγμή έχουν πωληθεί ενόψει του αγώνα με την Μπαϊρόιτ μόλις... 72 εισιτήρια! Όχι δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος!

Όπως είναι λογικό στην "Ένωση" υπάρχει απογοήτευση για αυτό το γεγονός. Δεν είναι ότι στην ομάδα δεν αναγνωρίζουν ότι η εικόνα της στο παρκέ δεν είναι καλή. Δεδομένης ωστόσο της κρισιμότητας του αγώνα, αλλά και όλων των ενεργειών που έχει προβεί από τότε που ανέλαβε το πηδάλιο της ομάδας ο Μάκης Αγγελόπουλος - με αποκορύφωμα την ταινία "1968" που έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης και είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη σε πωλήσεις εισιτηρίων - περίμεναν περισσότερη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Ειδικά όταν οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 5 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα ότι στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται περίπου 80 φίλαθλοι της Μπαϊρόιτ, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή μοιάζει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να "χάσει" τη μάχη της εξέδρας, τουλάχιστον μέχρι να αναλάβουν δράση οι οργανωμένοι!

Οι "κιτρινόμαυροι" ελπίζουν ότι όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα θα βελτιωθεί η κατάσταση, ποντάροντας και στο γεγονός ότι σε αρκετά παιχνίδια ο κόσμος αγοράζει εισιτήρια στα εκδοτήρια. Προς το παρόν πάντως τα πράγματα δεν μοιάζουν καλά.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ