BASKETBALL CH. LEAGUE

Mε Χάρις στην Σλοβενία η ΑΕΚ, "τρέχει" για Άρη ο Σάκοτα

Mε Χάρις στην Σλοβενία η ΑΕΚ, "τρέχει" για Άρη ο Σάκοτα
Eurokinissi

Ο Μάνι Χάρις θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (30/1, 21:00), ενώ εκτός έμεινε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο Μάνι Χάρις θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (30/1, 21:00) για την 13η αγωνιστική της α' φάσης του Basketball Champions League, καθώς η απολογία του έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε , έγινε δεκτή και το περιστατικό πλέον θεωρείται λήξαν .

Η ΑΕΚ, όμως, απέναντι την Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα αγωνιστεί χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος υπέστη διάταση δικεφάλου γαστροκνημίου μυός. Ο 32χρονος φόργουορντ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League και "τρέχει" να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη (3/2) στο ΟΑΚΑ για την Stoiximan.gr Basket League.

Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει για την Σλοβενία το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1, 16:30) και θα αποτελείται από 13 παίκτες, καθώς σε αυτή θα βρίσκονται και οι Δημήτρης Μωραΐτης και Γιάννης Αγραβάνης.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ