BASKETBALL CH. LEAGUE

Με άρωμα από το 1968 και Βασίλη και Σωτήρη Γεωργίου

Με άρωμα από το 1968 και Βασίλη και Σωτήρη Γεωργίου

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για να κατακτήσει το Basketball Champions League θα έχει άρωμα από το... 1968, καθώς ο Βασίλης και ο Σωτήρης Γεωργίου θα περιγράψουν το Final Four (4-6/5) για λογαριασμό του Sport24 Radio 103,3.

Η ΑΕΚ απέναντι στη Μούρθια (4/5, 21:30) θα επιχειρήσει να κάνει το προτελευταίο βήμα για να κατακτήσει τον τρίτο της ευρωπαϊκό τίτλο και ο Sport24 Radio 103,3 θα είναι στο ΟΑΚΑ και μέσω του Βασίλη και του Σωτήρη Γεωργίου θα σας μεταφέρει τις προσπάθειές της στο Final Four.

Ο Βασίλης Γεωργίου πριν από 50 χρόνια είχε μεταδώσει την πρώτη τεράστια επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ και είναι εκείνος που "βάφτισε" την ΑΕΚ "Βασίλισσα". Ο τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων μεταξύ της ΑΕΚ και της Σλάβια Πράγας ήταν ο πρώτος αγώνας που μεταδόθηκε απευθείας με εικόνα από την ΥΕΝΕΔ και περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου από το ραδιόφωνο. Αυτή η περιγραφή μάλιστα, η οποία μετέπειτα κυκλοφόρησε και σε δίσκο βινυλίου, έμεινε στην ιστορία, καθώς ακόμα και σήμερα σε κάνει να ανατριχιάζεις.

Με άρωμα από το 1968 και Βασίλη και Σωτήρη Γεωργίου

Ο Βασίλης Γεωργίου 50 χρόνια μετά το... έπος του Καλλιμάρμαρου θα "δανείσει" την θρυλική φωνή του σε ακόμη μία προσπάθεια της ΑΕΚ για να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Βασίλης Γεωργίου μαζί με τον γιο του κι επίσης δημοσιογράφο, Σωτήρη Γεωργίου θα μεταδώσουν για τον Sport24 Radio 103,3 τις προσπάθειες της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League και η περιγραφή τους θα έχει... άρωμα από το 1968.

Τότε ήταν το Κύπελλο Κυπελλούχων και τώρα το Basketball Champions League. Τότε ήταν το Καλλιμάρμαρο και η Σλάβια Πράγας και τώρα το ΟΑΚΑ και η Μούρθια, η Λούντβιχσμπουργκ και η Μονακό. Τότε στο μικρόφωνο ήταν ο μόνος του ο Βασίλης Γεωργίου και 50 χρόνια μετά θα σας κρατήσει συντροφιά μαζί με τον γιο του, Σωτήρη. Συντονιστείτε στους 103,3...

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ