BASKETBALL CH. LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Συγχαρητήρια στον Άτιτς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε να πει έναν καλό λόγο για τον Έντιν Άτιτς μετά τον αγώνα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας, τονίζοντας ότι ο Βόσνιος δούλεψε και δικαιώθηκε.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν συνηθίζει να ξεχωρίζει παίκτες. Αυτή τη φορά ωστόσο έκανε μία εξαίρεση μετά τον αγώνα με την Ολίμπια , αποθεώνοντας τον Έντιν Άτιτς.

Ο Βόσνιος φόργουορντ είχε τεθεί εκτός ομάδας στην Stoiximan.gr Basket League και εκτός ροτέισον στο Basketball Champions League μετά την έλευση του Μπάντζα Σι. Κόντρα στην Ολίμπια ωστόσο βρέθηκε στο παρκέ για 13 λεπτά και είχε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον κόουτς της ομάδας να του πλέκει το εγκώμιο: " Δε μιλάω για παίκτες, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Έτιν (σ.σ Άτιτς). Ξέρω ότι ήταν στεναχωρημένος επειδή δεν έπαιζε, αλλά δούλεψε σκληρά όλον αυτό το καιρό και νομίζω ότι βελτιώθηκε πάρα πολύ και σήμερα ήταν έτοιμος να παίξει και μας βοήθησε".

Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα παραδέχθηκε πως η απόδοση του Άτιτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να τον βάλει ξανά εντός λίστας για την Stoiximan.gr Basket League στην θέση του Σι, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σε μεταγραφικά θέματα: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Άτιτς, δεν είμαι απογοητευμένος από τον Σι. Θεωρώ ότι μας έδωσε περισσότερα πράγματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε. Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές, προσθήκες και τα λοιπά. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σήμερα θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι".

Όσον αφορά τέλος τον αγώνα, ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε: " Είμαι ευχαριστημένος με την ενέργεια που βγάλαμε για 40 λεπτά. Ξεκινήσαμε 100% συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Κρατήσαμε αυτό το σκεπτικό για 40 λεπτά. Κάναμε λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά, αν παίζουμε ως ομάδα. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Σάκοτα είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και έπρεπε να τον ξεκουράσω. Ο Κέλσι είχε επίσης πρόβλημα. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάκγο μας βοήθησαν και είμαι χαρούμενος, επειδή η ομάδα τους χρειάζεται όλους και όλοι έπαιξαν σκληρά."

Ο Τσινέμελου Ελόνου δήλωσε από την πλευρά του: " Γενικά, είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, επειδή την χρειαζόμασταν. Ο κόουτς μας είπε ότι αυτός ο αγώνας είναι σαν τελικός. Αντιδράσαμε καλά από την αρχή, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μείναμε συγκεντρωμένοι και δεν αφήσαμε την Ολίμπια να επιστρέψει στο ματς και για αυτό κερδίσαμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ