BASKETBALL CH. LEAGUE

Ξανθόπουλος: "Να μην εμφανίσουμε κενά διαστήματα"

Ξανθόπουλος: "Να μην εμφανίσουμε κενά διαστήματα"

Η ΑΕΚ την Τρίτη υποδέχεται την Μπάνβιτ (19:30) και ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε πως η "Ένωση" θα πρέπει να προσέξει τα κενά της διαστήματα. Προσοχή στους Τέιλορ και Όντουμ.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την 3η αγωνιστική του Champions League της FIBA, στην οποία υποδέχεται (19:30) την Μπάνβιτ στο ΟΑΚΑ. Στόχος της "Ένωσης" να σημειώσει την δεύτερη της νίκη στην διοργάνωση.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Bασίλης Ξανθόπουλος, μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε τα εξής: "Καταρχήν, είναι πολύ σημαντικό να μην εμφανίσουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες. Για να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως η Μπάνβιτ πρέπει να έχεις ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Μπάνβιτ είναι μία δυνατή ομάδα με αρκετά καλούς παίκτες. Είναι δυο–τρεις στους οποίους στηρίζει το επιθετικό της παιχνίδι και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε τους υπόλοιπους.

Ο Τέιλορ με τον Όντουμ ελέγχουν τον ρυθμό της Μπάνβιτ, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να προσέξουμε κάθε παίκτη του αντιπάλου και να μην έχουμε κενά διαστήματα".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ