BASKETBALL CH. LEAGUE

Δουβής: "Κληρωθήκαμε στο πιο ισχυρό γκρουπ"

Δουβής: "Κληρωθήκαμε στο πιο ισχυρό γκρουπ"

Ο Σταύρος Δουβής χαρακτήρισε τον όμιλο της ΑΕΚ στο Champions League ως τον πιο ισχυρό και επεσήμανε πως στόχος της "Ένωσης" είναι να φτιάξει μία καλή ομάδα που θα σταθεί ανταγωνιστική.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, έδωσε το "παρών" στην κλήρωση του Champions League της FIBA για την σεζόν 2017-18 και αναφέρθηκε στους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει η "Ένωση" στην διοργάνωση, χαρακτηρίζοντας τον όμιλο της ως τον πιο δύσκολο.

Ο Σταύρος Δουβής σχολίασε τα εξής: "Ο όμιλος μας έχει δυνατές ομάδες. Νομίζω πως κληρωθήκαμε στο πιο ισχυρό γκρουπ. Ελπίζω πως θα έχουμε μία καλή ομάδα και πως θα πάμε καλά. Έχουμε υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους. Θα κάνουμε όσα πρέπει για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, από τις δυνατότητες μας, από την ομάδα μας, αλλά και από τον κόσμο μας. Όταν παίξεις και πάρεις τα παιχνίδια στην έδρα σου, όλα γίνονται".

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της τους Βενέτσια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Μπάιροϊτ, Μπάνβιτ και Στρασμπούρ, ενώ θα μάθει και δύο από τους αντιπάλους της.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ