ΜΠΑΣΚΕΤ

Απτόητος ο Σκόλα, κανονικά στην προεπιλογή της Αργεντινής!

Απτόητος ο Σκόλα, κανονικά στην προεπιλογή της Αργεντινής!

Το όνομα του 37χρονου Λουίς Σκόλα ξεχωρίζει για ακόμα μία φορά στο "προσκλητήριο" της Αργεντινής ενόψει των Παναμερικανικών αγώνων.

Ο Λουίς Σκόλα είναι πλέον και επίσημα ο τελευταίος "επιζών" της σπουδαίας φουρνιάς της Εθνικής Αργεντινής που εμφανίστηκε στο προσκήνιο στο λυκαυγές του 21ου αιώνα. Στα 37 του χρόνια, ο ΝΒΑερ φόργουορντ είδε το όνομά του σε ακόμα μία προεπιλογή της Εθνικής Αργεντινής!

Το όνομα του Σκόλα σαφώς και ξεχωρίζει στο προσκλητήριο του τεχνικού της ομάδας, Σέρχιο Ερνάντεθ, ο οποίος ανακοίνωσε την λίστα με τους 18 παίκτες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 31 Ιουλίου ενόψει των φετινών Πανεμερικανικών αγώνων.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι στην προεπιλογή υπάρχει και ένας παίκτης που εύκολα θα μπορούσε να είναι γιος του! Ο λόγος για το νέο "φυντάνι" των Αργεντίνων, τον 17χρονο σέντερ ύψους 2.13 μέτρων Φρανσίσκο Καφάρο!

Ιδού οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Αργεντινής, από την οποία θα προκύψει η τελική 12αδα:

Φακούντο Καμπάτσο, Νικόλας Λαπροβίτολα, Λούκα Βιλντόζα, Χοσέ Βιλντόζα, Νίκολα Μπρουσίνο, Λούσιο Ρεβίβο, Μάξιμο Φιερελούπ, Ερικ Φλορ, Πατρίτσιο Γκαρίνο, Γκάμπριελ Ντεκ, Χουάν Πάμπλο Βολέ, Ερικ Τόμας, Χαβιέ Σάιτ, Λουίς Σκόλα, Μάρκος Ντέλια, Ρομπέρτο Ακούνια, Ταβαγιέκ Γκαλίθι, Φρανσίσκο Καφάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ