ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο ξύλο στο κινέζικο πρωτάθλημα!

Απίστευτο ξύλο στο κινέζικο πρωτάθλημα!

Ένα χτύπημα εκτός φάσης κατά την διάρκεια του αγώνα Henan-Guangxi για τα προημιτελικά του κινεζικού πρωταθλήματος οδήγησε σε μία από τις χειρότερες συρράξεις παικτών που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Το κινεζικό πρωτάθλημα φημίζεται για τρία πράγματα: 1. Τα πολλά λεφτά που δίνει στους ξένους παίκτες. 2. Τα απίστευτα νούμερα των ξένων παικτών σε πόντους και 3. Το... ξύλο που πέφτει ανά καιρούς ανάμεσα σε παίκτες. Βέβαια, δεν έχουμε κάθε μέρα συρράξεις σαν αυτή που έγινε στομ χθεσινό (30/8) αγώνα Henan-Guangxi στα πλαίσια των προημιτελικών της λίγκας!

Η ιστορία έχει ως εξής: Με το σκορ στο 78-75 για την Henan, ο Αϊζάια Όστιν της Guangxi έφυγε στον αιφνιδιασμό, κερδίζοντας φάουλ στον κέντρο του γηπέδου από τον Τζος Ακόνιον. Πιστός στις συνήθειές του, όμως, απλώς προσπάθησε να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Ένας Κινέζος παίκτης όμως, ονόματι Τανκ Γιαν, θεώρεισαι σωστό να τον εμποδίσει, χτυπώντας τον! Αποτέλεσμα; Ο Όστιν να τον σπρώξει και ακολούθως να επικρατήσει... πανδαιμόνιο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν μπουνιές για ώρα! Όπως είναι λογικό, ο αγώνας διακόπηκε και απομένει να φανεί τι θα αποφανθεί η κινεζική λίγκα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο VIDEO από το συγκεκριμένο σκηνικό. Στο πρώτο, που δεν έχει ήχο, παρουσιάζεται η φάση που τα ξεκίνησε όλα και η σύρραξη, ενώ στο δεύτερο - με ήχο - υπάρχει μόνο η σύρραξη με πολλά κοντινά πλάνα:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ