ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτα buzzer-beater!

Απίστευτα buzzer-beater!

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει πολλά και όμορφα buzzer-beater! Από το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε εκείνο του Κώστα Βασιλειάδη κόντρα στην Βαλένθια, το... κολεγιακό buzzer-beater του Αλαμπάμα, αλλά και ένα ακόμα από το πρωτάθλημα Νεανίδων.

Το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει πολλές και όμορφες στιγμές στους θεατές που αφιερώνουν δύο ώρες για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι είτε από την τηλεόραση, είτε από το γήπεδο.

Καρφώματα, κλεψίματα και προσπάθειες των παικτών που παίρνουν μέρος με στόχο να προσφέρουν θέαμα. Τα καλάθι, όμως στο τέλος της αναμέτρησης είναι εκείνο που τραβάει την προσοχή και γνωρίζει την αποθέωση.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει μερικά απίστευτα buzzer-beater. Από εκείνο του Γιώργου Πρίντεζη στον περυσινό τελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη, το... κολεγιακό buzzer-beater της Αλαμπάμα, αλλά και εκείνο του Κώστα Βασιλειάδη στο παιχνίδι με την Βαλένθια.

Παράλληλα, μπορείτε να δείτε πέντε από τα ομορφότερα buzzer-beater στην ιστορία της Ευρωλίγκας, όπως και στου "Top-16", ενώ για κερασάκι στην τούρτα απολαύστε εκείνο στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας με το Αρκάδι για το πρωτάθλημα Νεανίδων.

Δείτε τώρα πέντε από τα καλύτερα buzzer-beater στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ξεχωρίζει το ματς της Μπιλμπάο με την Καντού, όπου ο Βασιλειάδης ισοφαρίζει σε 64-64 και ο Μπαζίλε από τα εννέα μέτρα δίνει τη νίκη στους Ιταλούς. Υπάρχει και το buzzer-beater του Πρέλτζιτς. Απολαύστε τα όλα...

Το... κερασάκι στην τούρτα είναι το buzzer-beater στο πρωτάθλημα Νεανίδων μεταξύ της Πτολεμαϊδας και του Αρκαδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ