ΜΠΑΣΚΕΤ

Άντοντσιτς: "Νομίζω πως θα έχουμε μαζί μας τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα"

Άντοντσιτς: "Νομίζω πως θα έχουμε μαζί μας τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα"

Ο Γιόβισα Άντοντσιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ενδεχόμενο να παίξουν με την εθνική ομάδα της Σερβίας οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, στο δεύτερο ματς κόντρα στην Γεωργία.

Ο Γιόβισα Άντοντσιτς, βοηθός προπονητή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα της Σερβίας οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι αγωνίζονται στην EuroLeague. Εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα μπορέσουν να παίξουν στο δεύτερο ματς απέναντι στην Γεωργία.

Στις δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας αρχικά πως: " Τις επόμενες δύο μέρες θα ξέρουμε ποιος έρχεται από την Ευρωλίγκα. Μιλήσαμε με του ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και πιστεύω πως θα βρούμε μία καλή ρύθμιση, η οποία θα σέβεται τον σύλλογο, τους παίκτες, αλλά και την εθνική ομάδα. Σίγουρα, οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν θα μας βοηθήσουν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία που το ματς είναι Παρασκευή. Δεν θα ήταν δίκαιο άλλωστε, καθώς έχουν ματς την Πέμπτη στην EuroLeague. Δεν υποτιμούμε την Αυστρία.

Νομίζω πως αν ζητήσουμε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για το δεύτερο ματς (κόντρα στην Γεωργία την Δευτέρα 27/11), θα τους έχουμε. Συχνά έχω επικοινωνία με τον κ. Τσόβιτς (της σερβικής Ομοσπονδίας) και δεν υπάρχουν αντιστάσεις. ούτε από εκείνον, ούτε από τον Ερυθρό Αστέρα. Όλοι θέλουμε να υπάρξει μία συμφωνία. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα, αλλά θέλουμε να στηρίξουμε απολύτως τις ανάγκες της εθνικής ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ