ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντίπαλος του Φλεβαράκη ο Αϊζάια Όστιν

Αντίπαλος του Φλεβαράκη ο Αϊζάια Όστιν

Στις Φιλιππίνες βρήκε τη νέα του ομάδα ο Αϊζάια Όστιν, ο οποίος συμφώνησε να ενισχύσει τους Πιλιπίνας στο FIBA Asia Champions Cup 2017.

Το 2014, o Αϊζάια Όστιν ήταν έτοιμος να βρεθεί στη 10άδα του NBA draft. Η ιστορία του, όμως, άλλαξε όταν έγινε γνωστό πως υποφέρει από σύνδρομο Μάρφαν, κάτι που τον οδήγησε μακριά από το μπάσκετ, αφού ήταν ρίσκο για τη ζωή του να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας κι επέστρεψε στα παρκέ.

Όχι στο επίπεδο που μπορούσε να φτάσει, καθώς η πόρτα του NBA δεν άνοιξε, ωστόσο όταν οι γιατροί του έδωσαν το “ΟΚ”, εκείνος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του σε… άλλες πολιτείες. Βρέθηκε στην Ευρώπη για λογαριασμό της σερβικής FMP (9.1 πόντοι κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα), εν συνεχεία πήγε στην Κίνα και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει στις Φιλιππίνες.

Βλέπετε, ο Όστιν ήρθε σε συμφωνία με τους Πιλιπίνας και θα πάρει μέρος στο FIBA Asia Champions Cup, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 22 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση -που θα λάβει χώρα στην Κίνα- θα πάρει μέρος μεταξύ άλλων και η Αστάνα του Κώστα Φλεβαράκη και του Λεωνίδα Κασελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ