ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: "Τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ"

Αντετοκούνμπο: "Τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται στις court seat του ΣΕΦ και εξήραν την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο. Τι είπαν όταν ρωτήθηκαν για τις... προβλέψεις τους

Στο ΣΕΦ υπήρχε... αέρας ΝΒΑ, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης βρέθηκαν στις κερκίδες του Φαληρικού σταδίου. Οι δύο παίκτες μίλησαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους από την ατμόσφαιρα που συνάντησαν. " Υπάρχει φοβερή ατμόσφαιρα εδώ. Έχουμε καιρό να έρθουμε στο ΣΕΦ, όμως γίνεται ένα πολύ καλό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα είναι τρομερή" είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ερώτηση για τις προβλέψεις τους ο Θανάσης απέφυγε να επιλέξει νικητή λέγοντας " Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις. Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές και παίζουν ωραίο μπάσκετ. Εμείς είμαστε παίκτες, όχι προπονητές".

Την ερχόμενη Κυριακή στη Γκράβα θα λάβει χώρα ακόμα ένα Antetokoumbros μόνο που αυτή φορά θα υπάρχει κι ένας εκλεκτός καλεσμένος, ο Κρίσταπς Πορζίγκις. " Ο Γιάννης είχε τον Παπαλουκά στη Θεσσαλονίκη κι έτσι αποφάσισα να φέρω έναν πρώην συμπαίκτη μου. Θα είναι και ο Πορζίγκις μαζί μου την Κυριακή. Ο Γιάννης λέει ότι δεν νομίζει ότι θα αλλάξει πολλά, όμως εγώ σας λέω ότι θα γίνει χαμός. Την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στη Γκράβα. Το παιχνίδι θα είναι χωρίς εισιτήριο. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήταν τρομερό και μας άρεσε πολύ" είπε ο Θανάσης Αντετοκούμπο προαναγγέλοντας μία σπουδαία μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ