ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της βελγικής Αντβέρπ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της βελγικής Αντβέρπ

Η FIBA Europe ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα της βελγικής Αντβέρπ με τη Βαρέζε για τα προημιτελικά του FIBA Europe Cup ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών με 34 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ ενώ η FIBA Europe ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα της Αντβέρπ με τη Βαρέζε για τα προημιτελικά του FIBA Europe Cup.

Η ανακοίνωση της FIBA Europe

"Το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς στο FIBA Europe Cup ανάμεσα στη Βαρέζε και τις Αντβέρπ μετατέθηκε για τις 24 Μαρτίου, 21:30. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη, 23 Μαρτίου.

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα στις Βρυξέλλες, το αεροδρόμιο εκκενώθηκε και έκλεισε ενώ όλες οι σημερινές προγραμματισμένες πτήσεις ακυρώθηκαν. Πλέον η Αντβέρπ θα ταξιδέψει στην Ιταλία την Τετάρτη. Η FIBA Europe θα ήθελε να εκφράσει τα συλληπτήρια και τις σκέψεις της στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και στις οικογένειές τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ