Ανακατασκευάζονται οι αθλητικοί χώροι στο ΣΕΦ

Ανακατασκευάζονται οι αθλητικοί χώροι στο ΣΕΦ

Οκτώ γήπεδα, τα οποία τα 5 θα είναι για το μπάσκετ, 2 για το ποδόσφαιρο και 1 για το βόλεϊ, θα ανακατασκευαστούν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Θα διατίθενται σε σχολεία και σε αθλητικούς συλλόγους.

Ο περιβάλλων χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ανανεώνεται, αλλάζει και εκσυγχρονίζεται. Η περιοχή θα γίνει πόλος έλξης για αθλητικές δραστηριότητες, που αφορούν το μπάσκετ, το βόλεϊ, αλλά και το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή σε οκτώ γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, ώστε οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις να εκσυγχρονιστούν και να είναι και πάλι διαθέσιμες στο φίλαθλοι κοινό.

Από τα οκτώ γήπεδα, τα 5 θα αφορούν το μπάσκετ. Τα 3 από αυτά θα εξωτερικού χώρου με υφισταμένη περίφραξη, ενώ τα 2 θα είναι εξωτερικού χώρου σχολικής χρήσης, χωρίς περίφραξη. Τα δύο γήπεδα θα αφορούν το ποδόσφαιρο και θα είναι για 5x5, έχοντας συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς (εμβαδού 2.020 Τ.Μ.), ενώ το 1 γήπεδο θα είναι αφιερωμένο στο βόλεϊ (εξωτερικού χώρου 352m2).

Για να προχωρήσει το έργο, υπογράφτηκε σύμβαση τον Νοέμβρη (στις 8 του μήνα) και ο ανάδοχος (ο οποίος προέκυψε από διαγωνισμό) θα πρέπει να το έχει παραδώσει σε 30 μέρες από την υπογραφή. Όταν θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στα γήπεδα, θα διατίθενται σε αθλητικούς συλλόγους (κυρίως τα απογεύματα), σε ιδιώτες και δωρεάν σε σχολεία (όχι μόνο της πόλης) τα πρωινά για αθλητικές δραστηριότητες.

Η διακήρυξη του έργου στο ΣΕΦ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Τα τατουάζ των Eλληνίδων που βάζουν μπουρλότο στο Instagram

Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον insta ήλιο. Ειδικά ότι αφορά καυτή σάρκα + ευφάνταστο μελάνι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Με πορεία στο Πλανητάριο τίμησαν οι ταξιτζήδες τον Στίβεν Χόκινγκ

Καυτές, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24