ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλος προπονητής στο τζάμπολ, άλλος στο τέλος του αγώνα

Άλλος προπονητής στο τζάμπολ, άλλος στο τέλος του αγώνα

Ο Γιάννης Κτιστάκης και ο Γιώργος Κάββουρας ξεκίνησαν το παιχνίδι των ομάδων τους (σε Α1 και Α2 Γυναικών), αλλά δεν θα το τελειώσουν αυτοί. Ο λόγος; Μια βροχή, μια απόλυση και μια παραίτηση.

Τα παιχνίδια της μοίρας και της τύχης είναι τόσο έντονα και απρόβλεπτα που πολλές φορές κάνουν άπαντες να απορούν. Στην τελευταία (χρονικά) έκδοση της προηγούμενης θεωρίας, πρωταγωνιστές είναι ο Γιάννης Κτιστάκης (Πρωτέας Βούλας) και ο Γιώργος Κάββουρας (Άρης Πετρούπολης).

Αμφότεροι ξεκίνησαν τους αγώνες των ομάδων τους την Κυριακή (27/11) απέναντι σε Αθηναϊκό και Ηλιούπολη, όντες στην άκρη του πάγκου. Αγώνες που διεκόπησαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης . Δεν θα τους ολοκληρώσουν όμως εκεί, αφού αμφότεροι αποχώρησαν από την τεχνική ηγεσία των δύο ομάδων. Ο πρώτος κατόπιν απόφασης της διοίκησης του Πρωτέα Βούλας , ο δεύτερος κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Κάπως έτσι, οι ομάδες τους θα ολοκληρώσουν τους δύο αγώνες δίχως εκείνους στον πάγκο, αλλά με τον άμεσο συνεργάτη τους να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την υπόλοιπη αποστολή. Ο κανονισμός που υπάρχει απαγορεύει σε οποιονδήποτε που δεν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα της Κυριακής να πάρει θέση στο επιτελείο, αφού όλα θα συνεχιστούν από το σημείο που σταμάτησαν -σε πρώτο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ