ΜΠΑΣΚΕΤ

Αξιέπαινη προσπάθεια από ακαδημία μπάσκετ της Θεσσαλονίκης

Αξιέπαινη προσπάθεια από ακαδημία μπάσκετ της Θεσσαλονίκης

Ο ΑΣ Αποκάλυψη κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να παρέχει δωρεάν προπονήσεις σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, το οποίο ζητά να λυθεί με τη συμμετοχή όλων.

Τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή είναι δωρεάν. Το μπάσκετ, αν και είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα, δεν ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Για πολλά παιδιά το κόστος ενασχόλησης με την πορτοκαλί μπάλα είναι δυσβάσταχτο, όμως, μια παρέα στην Θεσσαλονίκη παλεύει και έχει καταφέρει να το αλλάξει αυτό!

Οι ακαδημίες Α.Σ. Αποκάλυψη βρίσκονται στο κέντρο της συμπρωτεύουσας σε μια περιοχή όπου κατά κύριο λόγο κατοικούν μετανάστες ή παιδιά οικογενειών που δεν έχουν ιδιαίτερη οικονομική ευχέρεια. Για τον λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών αναζητούν τα τελευταία χρόνια τρόπους ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες και οι οικογένειές τους.

Εμπόδιο στις προσπάθειες τους στέκονται (και) οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την ενοικίαση των γηπέδων του. Παρόλα αυτά και μέσα από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, αλλά και την δωρεάν προσφορά εργασίας από τους προπονητές των Ακαδημιών, δίνουν μάχη να κερδίσουν το στοίχημα του δωρεάν μπάσκετ για όλα τα παιδιά.

Σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε αν το θελήσετε να συμμετάσχετε και εσείς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική ιστοσελίδα ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ