ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγιόν: "Δεν θα είμαι στο Προολυμπιακό"

Αγιόν: "Δεν θα είμαι στο Προολυμπιακό"

Το Μεξικό θα παραταχθεί στο Προολυμπιακό του Τορίνο δίχως τον Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην προσπάθεια για πρόκριση στο Ρίο.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό του Τορίνο! Το Μεξικό, το οποίο θα διεκδικήσει -και- από την Ελλάδα το εισιτήριο για το Ρίο- θα παλέψει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας ένα μεγάλο "μείον", την απουσία του Γκουστάβο Αγιόν. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μέσω γραπτής επιστολής πως δεν μπορεί να δώσει το "παρών" στο Προολυμπιακό του Τορίνο για " προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα", όπως τόνισε.

Κάπως έτσι, οι "σομπρέρος" θα παρουσιαστούν πολύ αποδυναμωμένοι, αφού ο Γκουστάβο Αγιόν είναι το "Α" και το "Ω" της λειτουργίας τους στις δύο πλευρές του παρκέ.

Θυμίζουμε πως το Μεξικό βρίσκεται στο ίδιο Προολυμπιακό με την Ελλάδα, το Ιράν, την Τυνησία, την Κροατία και την Ιταλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

" Αξιότιμοι φίλοι του μπάσκετ, αρχές του αθλήματος στο Μεξικό και ΜΜΕ,

απευθύνομαι σε εσάς μέσω αυτής της ανακοίνωσης για να γνωστοποιήσω την αποφασή μου να μην είμαι μέλος της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα είναι οι μόνοι λόγοι που με εμποδίζουν από το να ενσωματωθώ στους 12 πολεμιστές, σε αυτή τη συγκυρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω πλήρως ότι δεν υπάρχει κάποια εξωτερική αιτία.

Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου, στους οποίους κοινοποίησα την απόφασή μου, είναι ικανοί να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γι' αυτό σας ζητώ να τους στηρίξετε στο Τορίνο, όπως πάντα κάνετε. Η εθνική ομάδα δεν είναι ένας άνθρωπος ούτε μία απλή ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με υποστήριξε από την πρώτη φορά που κλήθηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, το οποίο το έκανα με πολλή υπερηφάνεια, κι ελπίζω στην κατανόησή σας για το γεγονός ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα.

Χωρίς περισσότερα, προς το παρόν, εύχομαι καλή επιτυχία στους 12 πολεμιστές και σας ευχαριστώ όλους εσάς που σπαταλήσατε μερικά λεπτά για να διαβάσετε αυτές τις γραμμές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ