ΜΠΑΣΚΕΤ

Συλλυπητήρια από τον κόσμο του μπάσκετ για την απώλεια του Στεφάνου

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απώλεια του Τάσσου Στεφάνου βύθισε στο πένθος σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ, με τις ομάδες να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του.

Ο θάνατος του Τάσσου Στεφάνου βύθισε το πένθος το ελληνικό μπάσκετ . Οι άνθρωποι του χώρου μιλούν για ένα δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε ο θρυλικός παράγοντας, με την ΚΑΕ ΑΕΚ, την ΚΑΕ Άρης, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ και τους βετεράνους του Ολυμπιακού να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πληροφορήθηκε με οδύνη την είδηση του θανάτου του Τάσσου Στεφάνου.

Ο εκλιπών υπήρξε για περισσότερο από μισό αιώνα ένας αγνός υπηρέτης του ελληνικού μπάσκετ, τόσο ως αθλητής όσο και μετέπειτα ως παράγοντας. Η αγάπη του για το άθλημα και ο σεβασμός που κέρδισε από όλους, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, ήταν αναμφισβήτητα. Η ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους οικείους του.

Αύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 θα ψαλεί τρισάγιο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 θα γίνει η κηδεία στο Φόδελε, στο Ηράκλειο Κρήτης".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά οδύνη και θλίψη τους για την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.

Ο Τάσσος Στεφάνου υπηρέτησε το ελληνικό μπάσκετ και τον αγαπημένο του σύλλογο Παναθηναϊκό για μισό αιώνα ως αθλητής, παράγοντας και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ. Ήταν, ωστόσο, πολύ συμπαθής σε όλους τους συλλόγους και τους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του χαρακτήρα του, της τιμιότητας του, της βαθιάς γνώσης του αθλήματος και της διάθεσης του να προσφέρει τις συμβουλές και την βοήθεια του.

Το ελληνικό μπάσκετ πράγματι γίνεται φτωχότερο μετά την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην κόρη του Τέτα και στους οικείους του εκλιπόντος.

Στον αυριανό (15:00) Τρισάγιο που θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της ερχόμενης αγωνιστικής (10ης) της STOIXIMAN.GR Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τάσσου Στεφάνου".

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Τάσου Στεφάνου.

Ευχόμαστε το ελληνικό μπάσκετ να γεμίσει απο ανθρώπους με το ήθος που είχε ο Τάσος Στέφανου. Σπάνια συναντάς στον αθλητισμό ανθρώπους με τέτοια προσωπικότητα. Το χαμόγελο του ήταν μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπο του, δείγμα της καλοσύνης του.

Καλό "ταξίδι" κύριε Τάσο..."

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Τάσου Στεφάνου αλλά και στην οικογένεια του Π.Α.Ο. για τη βαρύτατη απώλεια.

Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε υπόδειγμα παράγοντα, αθλητή και ανθρώπου. Το κενό που αφήνει στον ελληνικό αθλητισμό δυσαναπλήρωτο. Το χαμόγελό του, η ευθυκρισία του, το φίλαθλο πνεύμα πέρα και πάνω από οπαδικά χρώματα συνιστούν οδηγό για όλους μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη της θλίψη για την απώλεια του Τάσου Στεφάνου, ενός εργάτη του μπάσκετ με πολύ μεγάλη προσφορά στο άθλημα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Στεφάνου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια για δεκαετίες".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατή της θλίψη για τον χαμό του Τάσου Στεφάνου, ενός πραγματικού εργάτη του μπάσκετ, ενός ανθρώπου με πολυετή και σημαντική προσφορά στο άθλημα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Στεφάνου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού την οποία υπηρέτησε με ήθος, για την μεγάλη απώλειά τους".

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

"Ένας άνθρωπος με ήθος που αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε πρότυπο αθλητή και παράγοντα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένειά του και την αφοσίωσή του στις αξίες του αθλητισμού. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην μονάκριβη κόρη του, Τέτα, για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ