ΗΠΑ

Χριστόπουλος... on the rise

Χριστόπουλος... on the rise

Ο 18χρονος πλέι-μέικερ, Γιώργος Χριστόπουλος, έκανε μια πολύ καλή σεζόν στοΛόρενς Ακάντεμι της Βοστώνης και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρονκολεγίωντης πρώτης κατηγορίας

Πολλά Ελληνόπουλα αναζητούν πλέον την τύχη τους στην Αμερική, θέλοντας να συνδυάσουν την βελτίωση τους στο μπάσκετ, με την εκπαίδευση σε πανεπιστήμια κορυφαίου επιπέδου. Ένα από αυτά, που κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του φέτος, είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος που αγωνίζεται στην Λόρενς Ακάντεμι της Βοστώνης.

Ο 18χρονος πλέι-μέικερ έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τους Σπάρτανς έχοντας ως βασικός «άσος» 11,3 πόντους 10,1 ασίστ και τρία κλεψίματα μέσο όρο. Ήδη έχει δεχθεί πρόταση υποτροφίας από το πανεπιστήμιο Τέξας A&M, αλλά και από το Χόλι Κρος της Βοστώνης, πλην όμως θα προσπαθήσει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις «μετοχές», του παίζοντας με την ομάδα ΑΑU των Μίντλσεξ Μάτζικ.

Ο Χριστόπουλος έχει ακόμα μια σεζόν στο γυμνάσιο κι όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί, έχει το ταλέντο, για να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα στο NCAA.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ