ΗΠΑ

Χάκαραν το Twitter του Fredette!

Χάκαραν το Twitter του Fredette!

Ο Jimmer Fredette βρίσκεται στην Κίνα, δεν έχει πρόσβαση στο Twitter, όμως τρεις δημοσιεύσεις στο προφίλ του έβαλαν... φωτιά στον κόσμο του μπάσκετ. Διαβάστε τι συνέβη.

Στα 22 του, ήταν ένας σούπερ σκόρερ που δήλωνε έτοιμος να κυριαρχήσει στο ΝΒΑ. Στα 27 του ο Jimmer Fredette παίζει στην Κίνα, στους Σανγκάη Σαρκς του Yao Ming και προσπαθεί να "επιβιώσει" για να γυρίσει κάποια στιγμή στις ΗΠΑ και να πάρει άλλη μία ευκαιρία. Έχει βέβαια και μερικά προβλήματα να αντιμετωπίσει, όπως αυτό που του συνέβη την Κυριακή (15/1).

" Αποχωρώ από το μπάσκετ, εξαιτίας του αγοριού μου. Ναι, είμαι gay" ανέφερε το προφίλ του στο Twitter και συνέχιζε: " Δεν έχει χακαριστεί ο λογαριασμός μου. Θα σας εξηγήσω σύντομα μέσω video".

Λίγη ώρα μετά και αφού τα tweets δεν είχαν σβηστεί, η σύζυγός του χρησιμοποίησε το δικό της Twitter για να γράψει πως: " ΝΑΙ, ο λογαριασμός του Jimmer έχει παραβιαστεί. Προσπαθώ να το επιδιορθώσω, επειδή εκείνος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση από την Κίνα. Σας παρακαλώ περιμένετε!".

Λίγα λεπτά αργότερα, στο προφίλ του Fredette διαβάσαμε πως: " Το Twitter μου παραβιάστηκε. Νομίζω πως το φτιάξαμε. Δεν αποχωρώ από το μπάσκετ". Ταυτόχρονα σβήστηκαν και οι προηγούμενες αναρτήσεις, σε μία από τις οποίες υπήρχε τοποθεσία "Βαυαρία, Γερμανία". Όπως καταλάβατε, ο hacker ήταν μάλλον Γερμανός.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ