ΗΠΑ

Video-ΕΠΟΣ: Η σεζόν του Michael Carter-Williams σε 198 δευτερόλεπτα!

Charlotte Hornets' Michael Carter-Williams in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, March 2, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 110-99. (AP Photo/Chris Szagola)
Charlotte Hornets' Michael Carter-Williams in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, March 2, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 110-99. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Ο Michael Carter-Williams θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού. Το "Tribute Video" που δημιουργήθηκε για εκείνον, είναι απλά ξεκαρδιστικό.

Στο πρώτο παιχνίδι της επαγγελματικής του καριέρας, είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 9 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στην νίκη των Philadelphia 76ers επί των Miami Heat των LeBron James, Ray Allen, Chris Bosh. Η rookie σεζόν του Michael Carter-Williams ήταν εντυπωσιακή (16.7 πόντοι, 6.2 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.9 κλεψίματα), η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και μετά από δύο θητείες σε Bucks και Bulls, ο ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς guard βρέθηκε φέτος στους Hornets.

Ούτε στην Charlotte κατάφερε να "αναγεννηθεί", με τους αριθμούς του να πέφτουν ακόμη περισσότερο (4.6 πόντοι, 2.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ) και τον ίδιο να αποφασίζει να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον ώμο. Ο MCW θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου και ένας fan του ΝΒΑ έφτιαξε ένα "Tribute Video" από την σεζόν του, ένα video διάρκειας 198 δευτερολέπτων με φάσεις που δεν θα μπορείς να πιστέψεις.

Ο Carter-Williams κατάφερε να κλείσει την πέμπτη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας με ποσοστό ευστοχίας 55.6% στο καλάθι, 22.4% από τα 1-3 μέτρα, 21.7% από τα 3-5 μέτρα, 23.1% από τα πέντε μέτρα έως την γραμμή του τριπόντου και 23.7% πίσω από τα 7μ.25. Το ποσοστό του στα δίποντα μετα βίας φτάνει το 36.5% (χειρότερη επίδοση της καριέρας του), ενώ ακόμη αν αναγάγει κανείς τους αριθμούς του σε 36λεπτα (per 36mins), θα δει ότι η τρέχουσα σεζόν είναι μακράν η χειρότερη της πορείας του στο ΝΒΑ και μάλλον ικανή να τον αφήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για αρκετό καιρό στην "δεξαμενή" των διαθέσιμων παικτών.

Δείτε το video με τα τελειώματά του και θα καταλάβετε:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ