ΗΠΑ

Τζαμπάρ: "Καλησπέρα, είμαι ο Τζόρνταν. Ο Τραμπ δεν θα καταλάβει την διαφορά"

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, στήριξε δημόσια την Χίλαρι Κλίντον. Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, σχολιάζοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα καταλάβει την διαφορά!

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ένας εκ των καλύτερων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, όντας παράλληλα και ο κορυφαίος σκόρερ της λίγκας, βγήκε δημόσια και στήριξε τόσο τους Δημοκρατικούς, όσο και την Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί τον προεδρικό θώκο κόντρα στον Ρεπουμπλικάνο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος είναι 69 ετών, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών στις ΗΠΑ και έχει τον σεβασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης παγκοσμίως. Στις δηλώσεις του σε συγκέντρωση της Χίλαρι Κλίντον στην Φιλαδέρφια, ξεκίνησε τον λόγο του σχολιάζοντας τα εξής: "Καλησπέρα σας, είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν και είμαι εδώ για την Χίλαρι. Το λέω γιατί ξέρω πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα καταλάβει την διαφορά."

Να αναφέρουμε πως ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει προκαλέσει με τις απόψεις του και με την συμπεριφορά του, είναι εναντίον της εισόδου των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, γεγονός το οποίο δεν αρέσει στον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Υπενθυμίζεται πως ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ είχε ασπαστεί το κοράνι σε νεαρή ηλικία. Βαφτίστηκε με το όνομα Φέρντιναντ Λιούις Άλσιντορ Τζούνιορ

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ