ΗΠΑ

Τσολ Μαριάλ, το νέο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του μπάσκετ!

Τσολ Μαριάλ, το νέο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του μπάσκετ!

Είναι 16 ετών. Εχει ύψος 2μ.21, μεγαλύτερο άνοιγμα χεριών από κάθε παίκτη του ΝΒΑ και επιτόπιο άλμα που "σκοτώνει". Και σουτάρει τρίποντα. Ο Τσολ Μαριάλ είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Έχουμε δει αμέτρητες περιπτώσεις νεαρών παικτών που ονειρεύονται μια σπουδαία καριέρα. Έχουμε δει αμέτρητες περιπτώσεις νεαρών που πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν κάτι νέο στο άθλημα. Ο Hasheem Thabeet είναι μια τέτοια, ο Tacko Fall κι ο Bol Bol άλλες δυο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ξανά μόδα τους νεαρούς, αδύνατους με μακριά άκρα παίκτες και πλέον όλες οι ομάδες του ΝΒΑ αναζητούν παρόμοια prospects.

Τον Ιούνιο που πέρασε, οι Bucks επένδυσαν στον Thon Maker (εδώ και χρόνια μας απασχολεί η περίπτωσή του) και τώρα στις ΗΠΑ λέγεται πως έχει ήδη βρεθεί ο επόμενος ψηλόλιγνος forward που θα κάνει θραύση και μαζί μια μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ.

Το όνομά του, Τσολ Μαριάλ.

Τσολ Μαριάλ, το νέο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του μπάσκετ!

Είναι 16 ετών, έχει ύψος 2μ.21 (πολλοί τον δίνουν 7-foot-2, ακόμη περισσότεροι 7-foot-3), άνοιγμα χεριών μεγαλύτερο από ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του ΝΒΑ και επιτόπιο άλμα που θα αφήσει εποχή. Γεννημένος στο Σουδάν, μετακόμισε στις ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή και τώρα φορά τη φανέλα του Cheshire Academy, στο Connecticut.

Αν κρίνουμε από αυτά τα μικρά δείγματα γραφής, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Κι αν έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του, είναι σίγουρο ότι σε μια τριετία Θα βρίσκεται στο ΝΒΑ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ