ΗΠΑ

Τον Αντετοκούνμπο σε πρώτο πλάνο έχει το Stoiximan.gr

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm) AP

Οι Raptors υποδέχονται τους Bucks στο Game 2 της σειράς και το Stoiximan.gr σου προσφέρει πολλές καλές επιλογές για τον "καυτό" Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε τους Bucks στις πλάτες του, κέρδισε στο Toronto και πήρε το πλεονέκτημα έδρας. Σκόραρε 28 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής και σήμερα επιστρέφει στο Air Canada Center για το Game 2 με στόχο να κερδίσει ξανά και να αγγίξει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Στο Stoiximan.gr μπορείς να βρεις πολλές επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και για κάθε αγώνα της λίγκας. Υπάρχει under/over στους πόντους (24.5), τα ριμπάουντ (8.5), τις ασίστ (5.5) και τα κλεψίματα (1.5) του Greek Freak, αλλά και στο άθροισμα που θα προκύψει από πόντους, ριμπάουντ και τελικές πάσες (38.5). Μπορείς να ποντάρεις στο 2.15 του double-double και αν είσαι και λίγο πιο τολμηρός στο 7 του triple-double.

Πέρα, πάντως, από το συγκεκριμένο ματς μπορείς να ποντάρεις και σε ολόκλήρη τη σειρά. Το under/over των πόντων του Γιάννη είναι αυτή τη στιγμή στους 24. Μην ξεχνάτε πως στον πρώτο αγώνα ο Αντετοκούνμπο έβαλε 28.

Δείτε ΕΔΩ τα πονταρίσματα για όλη τη σειρά και ΕΔΩ αυτά για τον αποψινό αγώνα.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ